Alrunen Antikvariat

Alrunen Antikvariat

Kulturverkstedet har overtatt driften av Alrunen Antikvariat som ble etablert i 1971 av Hans R. Døsen under Joh. Petersen Bok og Papirhandel. Antikvariatet har spesialisert seg på nord-norsk og nord-svensk litteratur, samisk/lapponica, krigslitteratur og lokalhistorie fra Nord-Norge.

Alrunen Antikvariat er et ideelt tiltak som har mål å ta i mot og selge bøker og trykksaker – for på den måten å fremme kunnskap og kulturelle opplevelser. Alrunen drives på frivillig basis og overskudd brukes til å utvikle antikvariatet.

Alrunen Antikvariat har et stort utvalg gamle og nyere bøker innen feltene som er nevnt ovenfor, men også innen de fleste andre felter har vi mye å by på: Norske og oversatte romaner, lyrikk, Hamsun-litteratur, polarlitteratur, gavebøker, bøker om litteratur, kunst, musikk, historie, jakt og fiske, m.m.

Nettbutikk

Her finnes oversikt over noen av våre bøker: alrunen.kulturverkstedet.net
Bøker kan bestilles her.
NB: Alrunen har for tiden begrenset bemanning, noe som kan medføre litt lengre behandlingstid.

Ta gjerne kontakt med oss på epost: alrunen@kulturverkstedet.net eller post@kulturverkstedet.net så leter vi for deg!
Kontakt oss gjerne om du er på jakt etter spesielle bøker!

Åpningstider og bestilling

Antikvariatet holder til i Stallen like bak Kulturverkstedet og er bemannet lørdager fra kl 10.00 – 14.00

Galleria uken, er det åpent hver dag fra kl.10.00 – 16.00

Du kan også kontakte kafeen utenom åpningstid. Det er også mulig å sende forspørsler og bestillinger via vårt kontaktskjema eller via mail: alrunen@kulturverkstedet.net eller post@kulturverkstedet.net. Vi kan ikke love deg umiddelbar respons, men vi besvarer henvendelsene etter beste evne.

På dagtid kan vi kontaktes på tlf 75 17 27 60