Kafé og møteplass

Åpningstider i kaféen

  • Mandag – lørdag kl 0900 – 1500
  • Søndager stengt

I forbindelse med arrangement åpner kafeen 1 time før arrangementet starter.

Kaféen vår er blitt en institusjon. En uhøytidelig møteplass for folk i alle aldre. Barnefamilier, kulturinteresserte og forretningsfolk – alle trives her. Her treffer du nesten alltid kjenninger.

På Kulturverkstedet får du først og fremst servert tradisjonsmat fra vefsn, sammen med en god kopp kaffe, te eller varm sjokolade. Melkkake med gomme er vår store hit, tett fulgt av svele meg brunost og vaffel med kjøttrulle! Vi serverer også enkle lunsjretter, og varm lunsj/ middag på bestilling.

All mat er laget i vårt eget kjøkken, på samme måte som folk har gjort hjemme i alle tider. Vi lager også glutenfri mat, f.eks. sveler, saupkaker og rullekake. Vi tar også imot bestilling på hele kaker, som for eksempel, Bløtkake, Ostekake, Sjokoladekake, Marsipankake og Suksessterte.

Hver fredag kan du få med deg en gratis lunsjkonsert med lokale utøvere, både profesjonelle og amatører. I tillegg har vi ulike konserter og arrangement både på dagtid og kveldstid.

Lokalene våre passer godt til selskap, møter, konferanser og foredrag for opp til 100 personer. Salene i 2. etg. passer best til grupper opp til ca 30 personer. Vi leverer varm og kald mat, lunsj, middag, kaker og smørbrød m.m.
Ta kontakt for tilbud.